Wir sehen uns in Nürnberg 2015.
29.September bis 1.Oktober.

Headerbanner

Fakta om receptfria läkemedel: Medlineplus upptäckt

21. August 2020 | Kieu Bui

Fakta om receptfria läkemedel: Medlineplus upptäckt

Den federala lagstiftningen förbjuder köp av farliga läkemedel såsom bedövande mördare (t.ex. OxyContin, Vicodin), lugnande medel (t.ex. Valium, Xanax, Ambien), energigivare (t.ex. fentermin, fendimetrazin, Adderall, Ritalin) samt anabola steroider (t.ex. Winstrol, Equipoise) utan en autentisk föreskriven från din läkare. Detta innebär att det faktiskt måste finnas en äkta läkare-patient-relation, som genom många statliga lagstiftningar behöver en fysisk undersökning.

Vanligen läkemedel som beställts från falska webbplatser kommer från internationella länder. Det är ett brott att lägga in mediciner direkt till USA och skicka till en icke-DEA-registrant. Att köpa läkemedel på nätet kanske verkligen inte bara är olagligt, men osäkert. Den amerikanska medicinska föreningen samt läkemedelspaneler och läkemedelsbutik har alla lagt ned praxis för cyberläkare som släpper förskrivna on-line som olämplig sjukvård.

DEA är inriktade pÃ¥ falska onlineapotek för Ã¥tal och stänger av dessa förbjudna webbplatser. Se resultaten av en sÃ¥dan undersökning, Procedure Cyber ​​Hunt. FDA – Skaffa läkemedel över webben (snabbtips för inköp online).

Har du någonsin tidigare lockats till att köpa dina mediciner som kommer från ett onlineapotek eller en extra webbplats? Skydda dig själv såväl som din familj genom att vara försiktig när du köper medicin online. Det finns faktiskt många webbplatser för läkemedelsbutiker som fungerar lagligt och också ger bekvämlighet, integritet och sköldar för att få mediciner. Men USA: s måltider såväl som medicinhantering rekommenderar att det finns flera falska läkemedelsbutiker på nätet som påstår sig sälja föreskrivna läkemedel till kraftigt rabatterade priser, vanligtvis utan att kräva en giltig föreskriven.

Dessa oförskämda webbplatser presenterar ofta en kanadensisk flagga, men kan faktiskt faktiskt arbetas genom brottslingar som kommer från andra sidan världen utan någon länk till Kanada. Läkemedel som köpts från dessa webbplatser kan vara farliga och kan också hota din hälsa och hälsa. Hur kan du veta om ett onlinebutikföretag verkligen drivs lagligt? FDA: s BeSafeRx kan enkelt hjälpa dig att identifiera och hålla sig borta från falska på internetapotek.

Genomför säkerligen att ingen amerikansk statlig licensierad farmakolog är lätt tillgänglig för att besvara dina förfrågningar. Ge extremt prisvärd som verkar lika bra att bli verklig. Leverera skräppost eller obeställd e-post som erbjuder prisvärda mediciner. Ligger utanför USA eller till och med skepp över hela världen. Dessa apotek marknadsför vanligtvis mediciner som kan vara riskabla på grund av det faktum att de kan: Har mycket eller till och med otillräckligt av det energiska ämnet du behöver för att behandla ditt hälsotillstånd eller tillstånd.

Ha olämpliga eller till och med andra skadliga aktiva ingredienser. Den energiska komponenten är det som skapar läkemedlet effektivt för sjukdomen eller till och med det hälsotillstånd det är avsett att behandla. Om ett läkemedel har okända energiska element kan det sluta fungera för att ha den planerade effekten, kan ha en oförutsedd interaktion med andra mediciner du faktiskt tar, kan skapa farliga sidoeffekter eller kan orsaka andra stora hälsoproblem, som större allergier.

Det finns faktiskt medel för att du kan identifiera en riskfri online-drogbutik. De: kräver en autentisk föreskrift som kommer från en läkare eller ännu en annan ackrediterad medicinsk vårdpersonal. Är certifierade genom din statliga styrelse för drogbutik, eller till och med jämförbart tillstånd företag. (För att verifiera ett läkemedelsbutiks licensställning, inspektera ditt statliga styrelse för drogbutik.) Har en amerikansk ..

Bo i USA, samt leverera en gatuavtal med. Ett ytterligare sätt att undersöka pÃ¥ en webbplats är faktiskt att söka National Affiliation of Boards of Pharmacy’s (NABP) Verified World Wide Web Drug Store Method SitesTM Tape, även känd som VIPPS-bandet. Denna försegling innebär att Net-läkemedelsbutiken är säker att använda eftersom den https://isverigeapotek.com/ faktiskt har uppfyllt statliga licenskrav, utöver olika andra NABP-krav.

Artikeltrenner Zurück zur Artikelübersicht

Schreibe einen Kommentar