Wir sehen uns in Nürnberg 2015.
29.September bis 1.Oktober.

Headerbanner

Messi teorik bir orta saha oyuncusu ve dokuz kişilik Ansu, De Jong ve Busquets pivot olarak

13. April 2020 | Kieu Bui

Messi teorik bir orta saha oyuncusu ve dokuz kişilik Ansu, De Jong ve Busquets pivot olarak

Daha fazla bilgi

Piqué ve Sergi Roberto’nun yaralanmalarının son tıbbi bölümünde kötü haber

Güvenilir bir doktor

Dr. Cugat, son zamanlarda Barça’nın genç yıldızı Ansu Fati’yi de yırtık bir menisküs ile sorunlarını çözmek için ameliyat etmiş bir diz uzmanıdır.

Atlético de Madrid maçının 62. dakikasında Piqué sağ diziyle çekildi ve yerine Amerikan Sergiño Dest geldi.

Barça, Kiev İçin Kırmızı Alarmda

Barça’nın 29 yılın en kötü başlangıcı

Eylem, Jordi Alba tarafından tökezlenen Arjantinli Ángel Correa’nın Piqué’nin sağ dizine düştüğü ve hızla büyük acı belirtileri gösterdiği Atlético’nun saldırısında gerçekleşti. Barça merkez savunma oyuncusu sağ dizini bükmeden ve bariz ağrı belirtileriyle uzaklaştı.

Atlético de Madrid, LaLiga Santander 2020-2021’de 7. maça denk gelen maçta Betis’i (2-0) mağlup etti. Rojiblancos, şampiyonada henüz kaybetmeyen ve 11 puanla liderin iki, bir maç daha oynayan komşuları Madrid’in gerisinde 11 puanla ikinci olan tek takım.

24.10.2020

25.10.2020 tarihinde saat 10: 27’de CET

Nino Vazquez

Llorente ve Luis Suárez, tek bir gol yemeden üst üste dört maç ve üst üste 21 lig maçına çıkmadan Simeone’nin takımına galibiyet veren golleri sırasıyla ilk dakika ve ikinci yarının sonunda elde etti. yenilgiyi bilmek. Maçın daha fazla kontrolünü elinde tutan Betis, işini kolaylaştırmadı ancak 70. dakikada Montoya’nın oyundan atılmasıyla Wanda’da gol şansı ortadan kalktı.

Sezonun ilk klasiği daha önce oynandı ve ayrıca salgının ilki Real Madrid’in FC Barcelona sahasında galibiyetiyle sonuçlandı (1-3). Şimdi 13 puanla lider olan beyazlar, bir maç eksikle on ikinci olan Barça’nın 6 önünde.

Maçın ilk 8 dakikasında, her iki taraf için birer tane olmak üzere iki gol vardı. Fede Valverde, 5 isteka ve Ansu Fati berabere kaldıktan hemen sonra, Benzema’nın bir pası olan 0-1’i Jordi Alba’nın yardımıyla kaydetti. Yarım saat sonra Messi takımını geçmeyi başardı, ancak Courtois, Benzema’nın sona erdiği bir sayaçta diğer golde Neto gibi golden kaçtı. 

İkinci yarının ilk açık şansı, Coutinho’dan az farkla ıskalayan bir kafa vuruşuydu. Ve 60. dakikada Lenglet, Madrid kaptanının kendisini 1-2’ye dönüştürdüğü Ramos’u kaparak tartışmalı bir penaltı sinyali aldı. Koeman, Griezmann, Dembelé ve Trincao’ya giriş yaptığı 82. dakikaya kadar yedek kulübesini hareket ettirmedi, ancak finaldeki en iyi şanslar Madrid’den geldi. 86. dakikada Neto, cezadan kaçınarak iki Kroos’a ve bir Ramos’a arka arkaya üç kurtarış yaptı. Bu, Modric tarafından indirimde son 1-3 puan alarak tamamlandı.

Misafir antrenör Zinedine Zidane, Cádiz ve Shaktar’a üst üste iki yenilginin ardından Clásico’ya ulaşmasına rağmen, antrenör olarak hiç kaybetmediği Camp Nou’daki pozitif serisini uzattı ve bu sayede 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik kazandı. ziyaretler. Öte yandan Koeman’ın Barça’sı, lig başlangıcında mümkün olan 15 üzerinden 7 olmak üzere şampiyonada son 9’un yalnızca 1’ini ekledi. 

Pazar günü hala Madrid ve Atleti’yi geçebilen iki takım oynayacak: Real Sociedad, Cadiz’i ziyaret eden Huesca ve Villarreal’i konuk edecek.

En çok gol atanlar, Zamora sınıflandırması ve diğer birçok şeyin yanı sıra kırmızı veya sarı kartların listesi gibi önemli yönleri görebilmek için aşağıdaki bağlantı aracılığıyla LaLiga’nın tüm istatistiklerine başvurabilirsiniz.

SINIFLANDIRMA BÖYLE

Ekipman Maçlar puan
Real Madrid 6 13
Atletico Madrid 5 on bir
Gerçek toplum 6 on bir
Villarreal 6 on bir
Osasuna 6 10
Getafe 5 10
Elche 5 10
Cadiz 6 10
Nar 5 10
Betis 7 9
Eibar 5 8
FC Barcelona 5 7
Seville 4 7

► Liderlik tablosunun tamamını görün

tam liderlik tablosu

Ronald Koeman, klasikte Ansu Fati ve Leo Messi’nin forvet olarak ve Pedri ve Coutinho’nun içeride 4-4-2’lik bir blokla savunması ile on bir sürpriz çekti.

24.10.2020

16: 12’de CEST

Koeman’ın klasikte ilk kez bir başlangıç ​​olan Pedri’yi, Coutinho, Messi ve Ansu ile birlikte hücumda nasıl yerleştireceğini bilmek beklentisi vardı.

Kanarya oyunları sağ kanatta, Coutinho ise sol tarafa taşındı.

Messi teorik orta saha oyuncusu ve dokuz yaşındaki Ansu, De Jong ve Busquets’in pivotları.

Piqué ve Lenglet, kanatlarında Dest ve Alba ile merkezlerdir. 

Juventus Turin savunucusu Leonardo Bonucci, bu Pazar günü Hellas Verona’ya karşı oynanan lig maçından sakatlığı nedeniyle çekildi ve Barcelona ile Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına üç gün kaldı.

26.10.2020

11: 22’de CET

EFE

Spor İngilizcesi

Bonucci, büyüyen yaralı Juventus savunucuları listesine katıldı

Yine Giorgio Chiellini yüzünden sakatlık nedeniyle kaptan kol bandını takan Bonucci, uyluk ağrısının farkına vardıktan 15 dakika sonra emekli oldu ve yerine Gianluca Frabotta geçti.

33 yaşındaki İtalyan savunma oyuncusu, teknik direktör Andrea Pirlo ile Brezilyalı Danilo Luiz Da Silva ve Türk Merih Demiral’ın hazırladığı üçlü savunma hattına başladı.

Coutinho, Juventus’a sakatlığı nedeniyle elendi

Juventus, Hollandalı Matthjis De Ligt’i kaybetmesi ve Giorgio Chiellini’nin ciddi şüphesi nedeniyle önümüzdeki Çarşamba günü Barcelona’yı almak için acil bir savunma durumunda.

Barça-Juventus halka açık oynanabilir

Gerard Figueras: "Camp Nou’da Juventus’a karşı seyirci olabilir."

Pirlo’nun Barcelona’ya karşı maç planlarını büyük ölçüde zorlaştıran bir durum. Koeman’ın da yaptırım uygulanan Piqué gibi savunmanın merkezinde rahatsız edici bir kaybı var. Önde klasikte kırılan Coutinho’ya sahip olmayacak.

FC Barcelona’nın kurumsal başkan yardımcısı Carles Vilarrubí, Katalonya’da yapılan referandum ve Barça kulübü ile Las Palmas arasında lig maçının kutlanması sonucunda son saatlerde meydana gelen olayların ardından resmen istifa etti.

10/01/2017

02/10/2017 tarihinde 13:21 CEST

Konular

Katalonya’nın bağımsızlığı Katalonya’da Referandum

Spor İngilizcesi

Carles Vilarrubí, Barselona’nın başkan yardımcılığından istifa etmeye karar verdi

Barça menajeri, kulübün Las Palmas ile lig maçını kapalı kapılar ardında oynaması için aldığı tedbirin ardından anlaşmazlık işareti olarak istifasını iletti.

Yönetim kurulu içindeki tartışmalar sırasında Vilarrubí, pozisyonun gerektirebileceği olası sportif ve ekonomik yaptırımlara bakılmaksızın her zaman lig maçının askıya alınmasını savunmaktan yanaydı.

Referandumun son dakikası ve FC Barcelona – UD Las Palmas

FC Barcelona’nın resmi açıklaması

FC Barcelona yönetim kurulunun kapalı kapılar ardında oynama kararı yetmedi ve hemen ardından Vilarrubí geri dönülmez bir süperbetin mobil şekilde istifa etti.

Youtuber Auronplay, birkaç gün önce, en muhtaç insanlar arasında yiyecek elde etmek ve dağıtmak için 80.000 Euro’luk yatırım yapmayı planladığı „The Great Collection“ adlı harika bir yardım etkinliği başlattı. Bağışçılar arasında şu anda FC Barcelona’nın başkan adaylarından biri olan Víctor Font var. Auronplay ve Víctor Font, YouTube platformunda canlı sohbet etti.

24.12.2020

11: 55’te CET

Víctor Font, ünlü youtuber’ın kampanyasını 5.000 Euro’dan az olmamak üzere, dikkate değer olmayan bir rakamla desteklemek istedi. Bunun dışında ikisi de farklı konular hakkında konuşuyorlardı. Bir noktada Auronplay, Font’a Twitter’da kendisine bir şey söylerse onu rapor etmeyeceğini söyledi. Barça adayı gülmeye başladı ve ilk şeyin ifade özgürlüğü olduğunu teyit etti. Bu, Bartomeu’nun youtuber’a Nobita dediği için şikayeti ile bağlantılı olarak yorumlandı.

Son olarak, Auronplay 80.000 Euro hedefine ulaştı, hatta onları açık ara aştı, çünkü bağış kampanyası kısa sürede 94.000 Euro’ya ulaştı. Bu para, yiyecek satın almak ve dağıtmak için akıllıca harcanacak. Koronavirüs salgını güvencesizliği katlanarak artırdı. 

&# 128514;&# 128514;&# 128514; – @auronplay: "Bir gün sana @Twitter’da bir şey söylersem beni şikayet etmezsin değil mi?" – @victor_font: "Başaşağı! Barça ile sorun yaşamayacaksınız. Size tam bir dokunulmazlık veriyoruz!" pic.twitter.com/19z8NmAiQY

– Víctor Font: Yes to the Future (@sialfutur) Aralık 23, 2020

İspanyol hentbol takımı, PCR’da İspanyol takımının tüm üyelerini olumsuz test ettikten sonra, bu Cuma günü (18:00) Brezilya ile ölçülecek olan Mısır’daki Dünya Kupası’ndaki ilk maçında mutlak normallikle karşı karşıya gelebilecek. Çarşamba gecesi Mısır’a vardıklarında gönderildikleri testler.

14 Ocak 2021, 13:33 CET

EFE

Konular

Hentbol dünyası

İspanyol ekibi, katılan takımların geri kalanı gibi, iner inmez ve aynı havaalanında bir antijen testine tabi tutuldu, bu da pozitif sonuç vermedi. Daha sonra, İspanya keşif gezisinin üyeleri, sonuçları bu Perşembe sabahı bilinen konsantrasyon oteline vardıklarında PCR testlerine tabi tutuldu.

Son iki Avrupalı’nın galibi olan İspanyol takımı, olumsuz testlerin ardından, bu sabah Nueva Capital spor pavyonunda bir antrenman yapmayı planlıyor. "İspanyollar" ilk etapta tüm maçlarını oynayacaklar.

Artikeltrenner Zurück zur Artikelübersicht

Kommentare sind geschlossen.